Olivenolie Ekstra Jomfru

Gambero Rosso udnævner Primo DOP til Bedste Italienske olivenolie 2015
Frantoi Cutreras olivenolie er i Guide Flos Olei 2010 kåret som verdens bedste.
I 2011 kåret som bedste producent af Gambero Rosso Magazine. Fik 97/100 point af Flos Olei 2011.
Har fået over 190 udmærkelser de sidste 14 år.


Ekstra jomfru olivenolie
- regnes for den fineste olivenolie, udlukkende fremstillet ved første mekaniske presning af sunde oliven. Den indeholder højst 0,8% fri syre og bliver generelt bedømt til at have en overlegen smag.

Undersøgelser har peget på at olivenolie kan medvirke til at sænke kolesterolniveauet, faktisk mener men at en kost rig på olivenolie kan være et alternativ til en fedtfattig kost i behandlingen af for høje kolesterolværdier i blodet.

Ekstra jomfru olivenolie kan brugs til dressing, som kosttilskud og til madlavning. Varm ikke Olievenolie for kraftigt op, det kan fremme dannelsen af skadelige stoffer.

{{amount}}