Arran malt Whisky

Øen Arrans eneste Malt Whisky Distillery


Isle of Arran Distillers er en af ​​de få tilbageværende uafhængige destillerier i Skotland. Ligger ved Lochranza på Isle of Arran, en af ​​de smukkeste og mest berømte øer i Skotland, som ligger ud for vestkysten mellem Ayrshire og Kintyre.

Arran er et unikt ø kendt som 'Skotland i Miniature', for det har al Skotlands natur, med bjerge og lavland og dale og søer og kongelige slotte.

Produkterne fra Distillery of Arran er noget særligt af flere grunde:
Man har fundet den reneste vandforsyning i hele Skotland ved Loch na Davie, højt i bjergene med udsigt over landsbyen Lochranza på den nordlige kyst af Arran. Klimaet er begunstiget af Golfstrømmen

I 1995 åbnede et nyt destilleri på Arran, et af ​​de smukkeste steder i Skotland. Der bruges kun de traditionelle metoder til destillation, med træ washbacks og kobber. Beliggenhed giver perfekte vand til whisky produktion, renset af granit og blødgjort via den tørvejord, vandet løber igennem nedad bjergsiden. Havbrise og klar bjergluft sammen med varmen fra Golfstrømmen modner Arran Malt til perfektion.

Der brugers ikke tørv i produktionsprocessen og ikke karamel til kunstig farve - i modsætning til de fleste andre whisky virksomheder. Arran malt whisky kan med rette beskrives som 'den sande ånd af naturen'.

Vores Arran Single Malt produkter er ikke kølefiltreret. Chill filtrering blev opfundet for at forbedre den fysiske klarhed og lysstyrke i flasken. Mange uafhængige producenter er igen begyndt aftapning uden chill filtrering, da de mener den metode har fjernet mange gunstige smagselementer. En ikke-filtered aftapning er mere naturligt og er med til at bevare så meget af whiskyens oprindelige karakter som muligt.

{{amount}}